ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν:

με τη χρήση χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών τύπου VISA, MASTERCARD & MAESTRO μέσω WinBank. Η συνολική αξία της παραγγελίας πιστώνεται στην κάρτα του αγοραστή με την ολοκλήρωση της παραγγελίας του. Η συναλλαγή λαμβάνει χώρα στο ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς. Το gkaMall.com δεν αποθηκεύει κανενός είδους πληροφορία που να σχετίζεται με την κάρτα του αγοραστή.
με τη χρήση χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών μέσω του συστήματος διαδικτυακών πληρωμών Paypal. Η συνολική αξία της παραγγελίας πιστώνεται στην κάρτα του αγοραστή με την ολοκλήρωση της παραγγελίας του. Το gkaMall.com δεν αποθηκεύει κανενός είδους πληροφορία που να σχετίζεται με την κάρτα του αγοραστή.
με αντικαταβολή. Πληρώνεται την αξία της παραγγελίας σας με μετρητά κατά την παράδοση της σε εσάς από την εταιρεία ταχυμεταφορών (courier).
με απευθείας τραπεζική κατάθεση. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε τα πλήρη στοιχεία για την πραγματοποίηση τραπεζικής κατάθεσης. Τα προϊόντα της παραγγελίας δε θα αποσταλούν εάν δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία της πληρωμής.
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Το gkaMall.com παραδίδει τις παραγγελίες σας μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) με επιβάρυνση 5€ ανά παραγγελία.

Στην περίπτωση όπου η συνολική αξία της παραγγελίας υπερβαίνει τα 30€, ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με κόστος μεταφορικών.

Για παραγγελίες που αποστέλλονται εκτός Ελλάδος, το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 15€.

Επιπλέον προσφέρεται η δυνατότητα παραλαβής παραγγελιών από το φυσικό μας κατάστημα, που βρίσκεται στην οδό Κεντρική Οδός Αχαράβης, Κέρκυρα, 49081.