ΣΥΝΔΕΣΗ
0
Menu

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:

26630 640096973275626

Πληρωμή & Μεταφορικά

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν:

  • με τη χρήση χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών τύπου VISA, MASTERCARD & MAESTRO μέσω WinBank. Η συνολική αξία της παραγγελίας πιστώνεται στην κάρτα του αγοραστή με την ολοκλήρωση της παραγγελίας του. Η συναλλαγή λαμβάνει χώρα στο ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς. Το gkaMall.com δεν αποθηκεύει κανενός είδους πληροφορία που να σχετίζεται με την κάρτα του αγοραστή.
  • με τη χρήση χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών μέσω του συστήματος διαδικτυακών πληρωμών Paypal. Η συνολική αξία της παραγγελίας πιστώνεται στην κάρτα του αγοραστή με την ολοκλήρωση της παραγγελίας του. Το gkaMall.com δεν αποθηκεύει κανενός είδους πληροφορία που να σχετίζεται με την κάρτα του αγοραστή.
  • με αντικαταβολή. Πληρώνεται την αξία της παραγγελίας σας με μετρητά κατά την παράδοση της σε εσάς από την εταιρεία ταχυμεταφορών (courier).
  • με απευθείας τραπεζική κατάθεση. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε τα πλήρη στοιχεία για την πραγματοποίηση τραπεζικής κατάθεσης. Τα προϊόντα της παραγγελίας δε θα αποσταλούν εάν δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία της πληρωμής.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Το gkaMall.com παραδίδει τις παραγγελίες σας μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) με επιβάρυνση 5.00€ ανά παραγγελία.

Στην περίπτωση όπου η συνολική αξία της παραγγελίας υπερβαίνει τα 39€, ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με κόστος μεταφορικών.

Για παραγγελίες που αποστέλλονται εκτός Ελλάδος, το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 15€.

Επιπλέον προσφέρεται η δυνατότητα παραλαβής παραγγελιών από το φυσικό μας κατάστημα, που βρίσκεται στην οδό Κεντρική Οδός Αχαράβης, Κέρκυρα, 49081.ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

26630 640096973275626

Translate »